Logo Groeneweg  Volg ons op TwitterBezoek ons ook op facebookconnect met ons op Linkedin

Start Omhoog Bedrijfsgegevens Vacatures Zoeken Fotocollage

Keukens
Welkom op de website van Groeneweg betimmeringen B.V.  

 

Start
Omhoog

Wanneer u opzoek bent naar een keuken, van klassiek tot modern en die geheel aan uw wensen voldoet, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Particuliere keuken, geheel gespoten

Wij ontwerpen over het algemeen zelf onze keukens, maar ook ontwerpen van Bedrijfskeuken TIN Amsterdamuzelf of derden kunnen wij voor u maken.

Wij maken de gehele keuken zelf, dus geen standaard keuken die u ook bij iemand anders kan tegenkomen. Ook voor keukenapparatuur hebben wij goede contacten, zodat u uw keuken geheel bij ons kan bestellen.

De prijs van onze keukens zijn nooit hetzelfde omdat iedereen andere wensen heeft. Of u nu massiefhouten deuren, glazen deuren of gelakte deuren wil hebben, wij maken het allemaal voor u. Ook in de werkbladen zijn verschillende varianten. Natuursteen, kunststof, RVS of hout, wij zorgen dat uw keuken ook uw keuken wordt.
Wij gebruiken natuurlijk alleen hoogwaardige producten. Laden en deuren met soft-close of juist met push zodat ze opengaan als je ze indruk.
Dus mocht u opzoek zijn naar een bedrijf die u volledig vertouwt om uw keuken voor u te maken, neem dan contact met ons op via de bovenstaande gegevens.

 

 

 

 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan evertjan@groenewegbv.nl.
Laatst bijgewerkt: 07 juli 2011